Titulka   >  Oznamy
publikované: 07.02.2018 10:29  //  aktualizácia: 07.02.2018 10:31  //  zobrazené: 879

City monitor k dispozícii pre občanov obce

S účinnosťou od 1.apríla 2015 je občanom našej obce k dispozícii aplikácia určená pre moderné mobilné telefóny s názvom City monitor. Využívať ju môžu bezplatne všetci občania, ktorých telefóny umožňujú jej nainštalovanie. 

Občan po zistení nejakého nedostatku, ktorý by sa mal podľa jeho názoru riešiť, odfotí predmetnú vec, alebo skutok, prípadne ho popíše a prostredníctvom aplikácie City monitor ho zašle do obce Močenok. Vďaka aplikácii bude mať fotografia presné GPS súradnice, podľa ktorých bude umiestnená na mape obce. Zamestnanci obce budú tieto podnety priebežne evidovať, riešiť a na mape aplikácie pre Močenok aj oznámia, kedy je podnet vyriešený. Celý proces môže zadávateľ, ale aj ostatní účastníci sledovať na webe.

 Aplikáciu, ktorá je určená pre mobilné telefóny používajúce operačný systém Android, Windows 8 alebo operačný systém iOS je možné použiť aj prostredníctvom počítača – fotografiu s podnetom  a popisom je možné zadať priamo na stránke City monitora v poli Nahlásiť podnet. Užívatelia, ale aj obce a mestá, ktoré sú do projektu zapojené tak majú stále ucelený prehľad o tom, aké podnety týkajúce sa ich obce na webovú lokalitu boli pridané a v akom stave je ich riešenie.

 

Odkaz na článok:

http://www.mocenok.sk/clanok/city-monitor

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top