Titulka   >  Video reportáže
publikované: 20.02.2017 10:07  //  aktualizácia: 31.05.2017 12:06  //  zobrazené: 1878

Karneval v Základnej škole 2017

V školskej telocvični tancovali zvieratá, múmia, ale aj hrozno

Vedenie močenskej základnej školy v spolupráci so svojimi pedagógmi usporiadalo v stredu 8. februára 2017 karneval. Toto v škole tradičné podujatie fašiangovéhoobdobiabolo určené pre žiakovprvéhostupeň. Konalo sa v školskej telocvični. Zúčastnilo sa ho niekoľko desiatok detí. Do školy prišli v maskách zakúpených v obchodoch, ale aj originálne vyrobených doma.Deti boli prezlečené za rozprávkové postavičky, princezné, najrôznejšie povolania, ale aj zvieratá, kominára, múmiučiza hrozno. „Nálada je naozaj prekrásna, detičky sa s rodičmi pohrali s maskami, ktoré sú naozaj veľmi nápadité. Chcem pochváliť aj pani učiteľky, ktoré vyzdobili perfektne túto telocvičňu, a tak dodali tejto akcii ešte výraznejší šmrnc. Akciu hodnotím zatiaľ veľmi pozitívne,“ zhodnotil karneval riaditeľ základnej školy Eduard Lacko.

Pre deti bol pripravený program v podobe rôznych súťaží a tancovania na detské piesne. Súčasťou programu bol aj výber najkrajšej masky karnevalu. Porotu tvorili učiteľky močenskej základnej školy. Hodnotili originalitu a krásu masiek. Pre tie najlepšie boli pripravené ceny v podobe drobných darčekov.„Masky sú krásne, originálne, deti sa výborne zabávajú.Dôležité je, že je dobrá zábava, každý je spokojný a všetci sa tešíme,“ popísala svoje pocity učiteľka Zuzana Borecká. Niektoré deti prezradili, čo predstavujú a kto im s maskami pomáhal. „Som hrozno a s maskou mi pomáhali moje sestry,“ prezradila Ninka. „Ja som cukrík, babka mi ušila tento oblek a mamina mi tam prišila cukríky,“ vymenovala autorky svojho kostýmu Julinka. „S maskou mi pomohla kamarátka a moja mamina. Som maska Párty obchod.Vymyslela to mamina,“ pochválila sa s maskou Naďka.

  • Karneval v Základnej škole 2017

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top