Titulka   >  Oznamy
publikované: 19.07.2017 13:03  //  aktualizácia: 19.07.2017 13:42  //  zobrazené: 1701

Na Dňoch Obce Močenok vystúpi skupina AC+ a skupina Lekra

PRIPRAVUJEME NA 15. septembra (piatok) 
Nemusíš sa tieňov báť, Klára, Na lásku nám stačí mono, Zavri oči padá dážď. Spomínate si? Nepoznáte? Skladby patria ku skupine AC+, ktorá vznikla v roku 1982, bodovala vo vtedajších hitparádach. Jednou z nich bol TRIANGEL a druhou 5XP(Päť pekných pesničiek pre potešenie). A k tomu pridajte piesne a albumy, ktoré vznikli po roku 2000. 
Prečo venujeme pozornosť tejto skupine, ktorá začala svoje účinkovanie pod názvom Termix (mimochodom tvarohový krém vyrobený z mlieka) na Záhorí, v Malackách. Odpoveď je jednoduchá, skupina vystúpi počas Dní obce 2017 v Močenku, piatok 15. septembra. Tak, ak ste si niekedy pospevovali piesne skupiny AC+, alebo ich chcete spoznať prídite o 20,00 hod. do areálu Obecného úradu v Močenku na koncert skupiny AC+.

ZDROJ piesne: Youtube.com

 

PRIPRAVUJEME NA 16. septembra (sobota) 

Lekra – folkroková skupina
Pred viac ako desiatimi rokmi vznikla na Orave v Dolnom Kubíne skupina Lekra, ktorá hrá a spieva ľudové piesne v rokovej úprave. Páslo dievča pávy, Hajaj buvaj, Hore dedinou a ďalšie ľudovečky v rokovej úprave sú v repertoári skupiny. 
Najväčšiu slávu skupina zažila v roku 2010, keď na súťaži Eurovízii reprezentovala Slovensko s piesňou Dolina, dolina.
A tak, keď sa vám v minulom roku páčila muzika skupiny Dríst, myslíme, že sa vám bude páčiť aj Lekra, ktorá hrá muziku z rovnakého súdka.
Kedy si ich budete môcť vypočuť? V sobotu 16.septembra od 19,00 hod. v areáli obecného úradu počas Dní obce 2017.

ZDROJ piesne: Youtube.com

 

 

 

 

  • AC+
  • Lekra

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top