Titulka   >  Oznamy
publikované: 12.09.2017 08:21  //  aktualizácia: 12.09.2017 09:18  //  zobrazené: 669

Test ekologickej inteligencie

 

Test ekologickej inteligencie je projekt, ktorého jesenný cyklus trvá 13 týždňov. V každej epizóde sa skrýva nová zaujímavá téma. Test je určený všetkým – malým, veľkým... Ale najmä tým, ktorí sa chcú dozvedieť viac o správnom triedení odpadu.

Je umiestnený na stránke:
http://www.triedime.sk/test-ekologickej-inteligencie

Aby sme účastníkov k štúdiu ešte viac motivovali, majú možnosť zapojiť sa i do súťaže o vecné ceny. V každom hracom týždni budú spomedzi všetkých účastníkov vyžrebovaní traja, ktorí dostanú populárny fidget spinner. Po skončení jesenného cyklu dostane každý úspešný absolvent certifikát o absolvovaní vzdelávacieho programu a budú vyžrebovaní traja budúci vlastníci atraktívnych cien: fotoaparátu Instax, minidronu a Bluetooth reproduktora.

On-line vzdelávanie bolo spustené 11. septembra a končí 10. decembra 2017. Zapojiť sa do vzdelávania a súťaže je možné kedykoľvek počas trvania vzdelávacieho programu. Výhercovia budú zverejnení 14. decembra na stránke www.triedime.sk

 

 

 

 

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top