Titulka   >  Video reportáže
publikované: 20.02.2017 09:18  //  aktualizácia: 31.05.2017 11:48  //  zobrazené: 2090

XIV. ročník Plesu podnikateľov

Ples podnikateľov spestrili známe osobnosti

Podnikateľ Štefan Rábek zorganizoval v tomto roku už štrnásty ročník podnikateľského plesu. O podujatie bol veľký záujem. Z tohto dôvodu sa opäť konalo v PKO v Nitre. Pre hostí bol pripravený hudobný aj tanečný program. Na plese vystúpili Barbora Švidraňová, Dara Rolins, Terchovskí muzikanti, kapela Profil či tanečná skupina Old School Brothers. Moderátorom večera bol Štefan Skrúcaný. Terchovskí muzikanti vítali hostí svojou hudbou vo vstupnej hale. „Ten, kto má rád ľudovú hudbu, príde k nej. Ten, kto nemá rád ľudovú hudbu alebo ho neoslovuje, tak si ju ani nevšíma. Ale mám pocit, že vždy, keď hráme, tak vždy sú tam nejakí ľudia, ktorí sa zastavia, počúvajú, zaspievajú, zatancujú,“ skonštatoval terchovský muzikant Alojz Mucha.

Kapela Profil zahrala úvodnú skladbu plesu Alžbětínská serenáda. „Nálada je výborná, hostia boli skvelí. Povedal by som, že hviezdy nebeské, úžasné. Ľudia sa nám bavia perfektne, nemám slov, som úplne unesený,“ popísal svoje pocity z plesu kapelník skupiny Profil Ján Žitňanský. Podujatie si pochvaľovali aj ďalší vystupujúci. „Tancovali sme našu špeciálnu choreografiu na ľudovú hudbu aj v krojoch a reakcie boli vynikajúce. Vymysleli sme túto choreografiu už minulý rok a ako tak chodíme Slovenskom, tak sú všelijaké reakcie, ale väčšinou to ľudia berú pozitívne, z čoho sa veľmi tešíme ,“ vysvetlil tanečník Old School Brothers Miroslav Žilka „Veľmi dobre sa mi spievalo, bola tu skvelá atmosféra, ľudia tancovali, bol plný parket. Dlho sme nehrali pre tak veľa ľudí. Bolo to pre nás veľmi príjemné. Toto je náš najväčší ples, ktorý sme zatiaľ hrali, a naozaj musím povedať, že tu bola skvelá atmosféra,“ zhodnotila ples speváčka Barbora Švidraňová. „Museli ste si všimnúť, že ľudia boli výborne naladení a spievali, tancovali, bavili sa. Myslím si, že misia bola splnená. Ja mám rada, keď sa ľudia vedia baviť, napriek tomu, že prídu v dlhých šatách, podpätkoch, a tak si zatancujú, ako keby mali zase pätnásť,“ pochválila zábavu speváčka Dara Rolins. Štefan Skrúcaný nemoderoval ples podnikateľov po prvý raz. „Tento ples má už svoje miesto a svoj zvuk. Myslím si, že všetko je skvelé: skvelé čísla, skvelí ľudia z nášho šoubiznisu. A musím povedať, že hlavne skvelí ľudia prichádzajú na tento ples, lebo je to ples, na ktorom začne hrať prvé hudobné kolo a hneď je plný tanečný parket a takto to je až do rána,“ skonštatoval moderátor plesu. „Štrnásty ročník plesu si myslím, že sa vydaril. Hostia prišli všetci. Myslím si, že sú spokojní a my sme tiež spokojní,“ zhodnotil podujatie organizátor plesu Štefan Rábek.

  • XIV. ročník Plesu podnikateľov

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top