Titulka   >  Video reportáže
publikované: 25.05.2017 14:19  //  aktualizácia: 06.07.2017 14:09  //  zobrazené: 1083

Koncert ku Dňu matiek v ZUŠ

Hudobný darček pre mamičky

V utorok 16.mája 2017 sa v priestoroch kultúrneho strediska v našej obci uskutočnil pod organizačnou taktovkou základnej umeleckej školy koncert ku Dňu matiek. Pozvanie naň dostali všetky mamičky a babičky žiakov školy, ale vychutnať si dobrú hudbu mohli prísť, samozrejme, aj ostatní rodinní príslušníci. Úvod podujatia patril najmladším žiakom – škôlkarom, ktorí sa predstavili s pásmom piesní a tančekov s hudobným sprievodom svojej pani učiteľky Jany Csampaiovej. Potom už pódium patrilo starším žiakom. Postupne sa predstavili speváci, klaviristi, huslisti, saxofonisti, flautisti či gitaristi a spoločne uvili mamičkám nádhernú hudobnú kyticu. „Ja mám veľký zážitok. Prvýkrát som bola na takomto koncerte. Som veľmi rada, že som tu bola, a som spokojná,“ bola koncertom dojatá Sabína Urbanová. „Koncert bol veľmi krásny, ďakujem všetkým učiteľom, ktorí ho pripravili. Detičky boli veľmi zlaté a pre nás to bolo veľké potešenie. Ďakujeme za krásny kultúrny zážitok,“ pridala sa s pozitívnym hodnotením Lenka Molnárová. „Koncert sa mi veľmi páčil, každý rok aspoň na jeden z koncertov školy idem. Teším sa z toho, akú radosť majú z hry a spevu tie deti a ako hudobne rastú,“ bola s podujatím spokojná aj Jana Sklenárová.

Žiaci sa spolu so svojimi učiteľmi pripravovali na vystúpenie počas niekoľkých vyučovacích hodín a spoločne vyberali najvhodnejšie diela na prezentáciu. Viac ako hodinu trvajúci koncert nadchol všetkých prítomných. „Výkony detí boli krásne. Úroveň žiakov našej školy rastie od koncertu ku koncertu. Pripravovať ich nie je ťažké, lebo máme z toho radosť, a dúfam, že aj všetci ostatní zúčastnení,“ tešila sa z vydareného koncertu učiteľka a zároveňaj moderátorka podujatia Jana Csampaiová. „Aj tento rok sme prispeli k sláveniu Dňa matiek interným koncertom. Myslím, že ho môžem považovať za veľmi úspešný, pretožeodzneli veľmi pekné čísla,“ konštatoval riaditeľ základnej umeleckej školy Tomáš Obola. 

  • Koncert ku Dňu matiek v ZUŠ

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top