Titulka   >  Pozvánky
publikované: 10.07.2023 21:23  //  aktualizácia: 10.07.2023 23:19  //  zobrazené: 871

Pešiu púť s nami prejde aj otec biskup Mons. František Rábek

Súčasťou festivalu Gorazdov Močenok je aj tradičná pešia púť, ktorá sa uskutoční v stredu 26. júla. Prvýkrát pôjdu účastníci po novej trase.
Náučný chodník sv. Gorazda požehná pri Kostole sv. Klimenta v Močenku Mons. František Rábek, vojenský ordinár OS a OZ SR. Spoločne s pútnikmi  zároveň prejde celú trasu až na Nitriansky hrad.

Požehnanie sa uskutoční o 15.00 a potom bude štartovať skupina pútnikov, ktorí pôjdu s otcom biskupom. Tí pôjdu rýchlejším tempom.

Pútnici, ktorí budú chcieť ísť voľnejším tempom, budú štartovať pri Kostole sv. Klimenta už o 14.00. 

Počas púte sa  skupiny spoja.

Sv. omšu v  Bazilike sv. Emeráma na Nitrianskom hrade  bude o 20.00 celebrovať J. Ex. Mons. František Rábek.

Záujemcovia, ktorí sa chcú zúčastniť púte, sa môžu prihlásiť do 21.7. v Klientskom centre Obecného úradu v Močenku, v sakristii Kostola sv. Klimenta, alebo emailom: zastupcastarostu@mocenok.sk.

Bližšie informácie: Peter Sýkora, tel.: 0915 712 591.

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top