Titulka   >  Oznamy
publikované: 03.08.2022 09:17  //  aktualizácia: 03.08.2022 09:21  //  zobrazené: 2712

Prieskum záujmu o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 druhou posilňovacou dávkou

Obec Močenok robí prieskum záujmu občanov o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 druhou posilňovacou dávkou ("2. booster"). Záujemcovia o očkovanie sa môžu prihlásiť osobne alebo  telefonicky v Klientskom centre Obecného úradu v Močenku do pondelka 8.8.2022 do 12:00 h.


Na základe platného Usmernenia Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky k aplikácii dodatočnej tretej dávky mRNA vakcíny pre imunokompromitované osoby a posilňovacej dávky vakcíny pre ostatné osoby proti ochoreniu COVID-19 je možné podať druhú posilňovaciu („2. booster“) dávku vakcíny kompletne zaočkovanej osobe, vo veku 50 rokov a staršia, ktorá dostala prvú posilňovaciu („booster“) dávku, ktoroukoľvek schválenou vakcínou s odstupom minimálne 4 mesiace po podaní prvej posilňovacej („booster“) dávky.


Záujemcom o očkovanie 2. posilňujúcou (2. booster) dávkou bude podaná vakcína Comirnaty od spoločnosti Pfizer–BioNTech bez ohľadu na ich predchádzajúce vakcíny.

 

O prípadnom termíne a mieste očkovania budeme občanov včas informovať !

 

 

DISKUSIA

Pred pridaním komentára je potrebné sa prihlásiť !

Zatiaľ bez komentárov. Pridajte prvý komentár.

UPOZORNENIE!

Poskytujeme Vám možnosť komentára, pričom si vyhradzujeme právo redakčne upraviť a uverejniť ktorýkoľvek z tu publikovaných diskusných príspevkov. Diskusné príspevky obsahujúce vulgarizmy, rasové narážky a iné spoločensky, morálne a eticky neprípustné skutočnosti má právo administrátor vymazať. Pokiaľ narazíte na takéto príspevky odošlite ich formulárom "nahlásiť príspevok" ktorý je automaticky vygenerovaný ku každému príspevku, alebo kontaktujte administrátora.

NOVINKY E-MAILOM

nové informácie, čo sa pripravuje, čo sa udialo na Váš e-mail, prihláste sa už dnes!

Scroll to Top